کشورمان در تولید دستگاه ونتیلاتور به خودکفایی رسیده است
جارستان به نقل از ایسنا؛ معاون درمان وزارت بهداشت اظهار کرد: در تولید دستگاههای کمک تنفسی یکی از افتخارات کشور ما این است که به مرحلهای رسیدهایم که دیگر نیازی به واردات نداریم و برخی شرکتها اعلام کردهاند در صورت عدم نیاز داخلی، اجازه صادرات به آن ها داده شود. دکتر قاسم جان بابایی در حاشیه
جارستان به نقل از ایسنا؛ معاون درمان وزارت بهداشت اظهار کرد: در تولید دستگاههای کمک تنفسی یکی از افتخارات کشور ما این است که به مرحلهای رسیدهایم که دیگر نیازی به واردات نداریم و برخی شرکتها اعلام کردهاند در صورت عدم نیاز داخلی، اجازه صادرات به آن ها داده شود.
دکتر قاسم جان بابایی در حاشیه بازدید از بیمارستان ۲۲ بهمن و حکیم نیشابور در گفت وگو با خبرنگاران خاطر نشان کرد: در زمینه تولید واکسن کرونا یک گروه به صورت تخصصی در این زمینه مشغول کار هستند و در حال حاضر بسیاری از داروهای ضدسرطانی و داروهای جدید در داخل کشور تولید میشود و با توانمندیهایی که در داخل کشور وجود دارد به طور جدی در این زمینه کار میکنیم.
وی تصریح کرد: بیمارانی که بر اثر ویروس کرونا فوت میکنند بیشتر کسانی هستند که دارای بیماری زمینهای بوده یا دیر مراجعه کردهاند البته موارد بسیاری هم داشتهایم که بیمار کرونایی با شرایط حاد در آی. سی.یو بستری شده ولی با رسیدگی و مراقبتهای انجام شده از دستگاه جدا شده و بهبود یافته است.
جانبابایی در ادامه گفت: در استان خراسان رضوی شهرهای مشهد، سبزوار، تربتحیدریه و نیشابور شرایط حادتری دارند البته سایر شهرها هم بیمار مبتلا به کووید ۱۹ دارند ولی به این تعداد نیست.
وی افزود: هم اکنون مشکلی از نظر مالی برای تامین دستگاه اکسیژنساز نداریم و تنها مشکل در این زمینه ظرفیت شرکتهای اکسیژن ساز در کشور است که تعداد آن ها معدود است. به همین خاطر در تحویل این دستگاهها با تاخیر مواجه شدهایم و حتی در بسیاری از موارد دانشگاهها پول را پرداخت کردهاند و منتظر تحویل از سوی شرکتهای تولید کننده هستند.
جانبابایی افزود: در این حوزه اولویت با استانهایی است که بیشتر با کرونا درگیر هستند و به طور مستمر در حال پیگیری هستیم و امیدواریم با افزایش تعداد و ظرفیت شرکتهای اکسیژنساز این مشکل حل شود و در حال حاضر همه بیمارانی که به دستگاه ونتیلاتور نیاز دارند از دستگاه اکسیژنساز برخوردار هستند.
وی ادامه داد: دو شرکت دانشبنیان، تولید دستگاه ونتیلاتور را انجام میدهند و در مرحله اول حدود ۲۰۰۰ دستگاه پیشخرید شده است و اگر لازم باشد این تعداد را تا ۴۰۰۰ دستگاه افزایش میدهیم.
معاون درمان وزیر بهداشت در ادامه گفت: موثرترین عامل درمان مبتلایان به کووید ۱۹ کادر درمانی است نه دارو و هر چه کادر درمانی مهارت و تجربه بیشتری داشته باشند، احتمال نجات بیمار افزایش مییابد.
جانبابایی افزود: یکی از امتیازات ما این است که پرستاران و پزشکان ما طی پنج ماه گذشته به طور مداوم در بخشهای بیمارستانی حضور داشتند این در حالیست که براساس تحقیقات فراوان علت مرگ و میر زیاد در بسیاری از کشورهای اروپایی، تغییر کادر پزشکی بوده است.
معاون وزیر بهداشت در ادامه گفت: استانهای خراسان رضوی، مازندران، تهران و فارس از نظر شیوع کرونا شرایط به سمت بحرانی دارند و در چند روز اخیر این روند ثابت بوده است ولی هنوز نمیشود قضاوت کرد.
وی افزود: کشور ما مورد تحریمهای ظالمانهای قرار دارد به طوری که در اوایل شیوع ویروس کرونا سه میلیون عدد ماسک از انگلیس خریداری و پولش را پرداخت کرده بودیم ولی دولت انگلیس اینمحموله را در فرودگاه نگه داشته بود و نشان دادند با وجود همه ادعاهایشان رفتارشان انسانی نیست.
به گزارش وبدا، دکتر جانبابایی در پایان گفت: امروز به مرحلهای رسیدهایم که تعداد کارگاههای تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده در کشور به قدری افزایش یافته که دیگر نیازی به آنها نداریم و همان کشورهایی که از دادن ماسک به ما امتناع میکردند خودشان برای تامین ماسک کارکنان خود دچار محدودیت و مشکل شدهاند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰